“the HOUSE” final proposal

Since the final jury has come, we should be making our designs complete and ready to be presented. During the time since the second preliminary jury, many things changed in my project yet not as dramatic as before. The open circulation spaces were the most challenging part of my design when the climate and air conditions are concerned. In that, the semi enclosed spaces started to dominate my design and the approach to the second level. With this way i believe that I found a more effective way of placing my open spaces inside the enclosed ones.

Here are the drawings and sketches I produced for the final:

 

elevation

Advertisements

Author: Nilay Karaköy

Hi everyone! This is Nilay Karaköy, a freshman arcitecture student in TED University. I am deeply into photography, drawing, watercolor, cooking and K-drama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s